Home Grej & grooming Et nyt Rolex for 130 svenske kroner

Et nyt Rolex for 130 svenske kroner

written by Nicolai Klingenberg 12. maj 2010
Pin It

Det er faktisk ikke helt skævt med den overskrift, for jeg har netop erhvervet mig en lille håndfuld remme til ursamlingen. Og stykprisen ligger på de 130 kroner svenske kroner. Du finder dem og mange andre på “hjemmeren” her.

Sean Connery fra Goldfinger med herregear. Foto lånt fra den herlige side www.watchblog.dk

Har du set nogle af de gamle James Bond film, vil du vide, at agenten havde det med at flashe ure fra Rolex fra tid til anden – efterfølgende har både Omega, Seiko og Breitling været inde over, men oprindeligt var det Ian Flemming, der skrev Rolex ind i agentens liv – og det findes der møgmange skriverier om.

To af de tre nye remme, den originale lænke og "jeg splitter dig ad"-værktøjet.

Nå, men der er altså noget over ham Bond – og i særdeles ham fra den gamle skole. Og når nu han har en ”regimental” strap på sin ”Roller”, tænkte jeg, at det måtte prøves.

Mit wannabe bond ur med nato rem: Rolex Submariner 1680.

Jeg fik fingre i tre remme, og når du bestiller tre eller derover, får du et stykke værktøj med, der gør skiftet nemt. Og du kan selvfølgelig også pimpe andre urmærker.

Der sidder den. På armen.

Postscriptum: De stribede remme går under navnet ”Regimental Nato”, hvilket stammer fra den britisk militærkultur, hvor regimenter og lignende kunne afkodes via sammensætningerne på remmens farver – et fænomen som også kostskoler har brugt på lommetørklæder, slips og lignende.

Pin It

You may also like

 • John

  Går ud fra det er på singularstraps du har købt dem, right?

 • Mads Windeballe

  Hvor er de købt henne?

 • Nicolai Klingenberg

  Hej begge! De er fra Singularstraps.se – jeg smider fluks lidt tekst ind i indlægget. Beklager “misseren”!

 • John

  Det går nok. Har også selv har kontakt med dem fra ss for at få nogle remme mod Danmark. Der er bare lige med hvilke man skal have. Og det er ret træls at alle ens ure ikke er samme mm mellem hornene…..

 • Nicolai Klingenberg

  Godt at høre – og heldigvis fås de i forskellige størrelser. Har netop fået en mail fra dem, og det tyder på, vi er ved at få dem på dansk jord inden længe! :O)

 • repsak

  …egentligt alletiders,at man, sådan,kan få et nyt tikkeværk..rent udseendemæssigt!

 • John

  Ja ved godt de er i forskellige størrelser, men det er ikke alle modeller der er i alle størrelser og det kunne jo være lidt sjovt hvis man kunne bruge alle sine remme på alle sine ure.. Men kan man selvfølgelig køre Bond-stil også købe remmen lidt for lille så den passer i alle…

 • Blæret! Cool idé og tak for tippet. Kan godt se at jeg er gået lidt galt i byen på denne herre-blog, men uret har vi da tilfælles 😉

 • Mads Windeballe

  Thanks 🙂

 • Nicolai Klingenberg

  Så lidt – skal snart have monteret en på mit gamle Rolex fra 60’erne med mindre mellemrum mellem hornene.

 • Hej Nicolai
  Det er da en superfed ide at pimpe sit Sub på den her måde. Jeg har lige et lille spørgsmål: Jeg har en af de nyere modeller, hvor skruen ikke er synlig. Ved du tilfældigvis, om det værktøj, som følger med fra den svenske side ved køb af tre, kan løsne remmen? Det ser nemlig ud til, at den ene ende af værktøjet kan et eller andet. Ellers må jeg hoppe forbi Klarlund. Det kunne bare være cool, hvis det er lige så nemt som ved Panerai.

  Tak for indlæg og inspiration

  Mvh
  Simon

 • Nicolai Klingenberg

  Hej Simon! Jeg har også en af de nyere Subs, hvor stifterne er skjulte, og værktøjet fungerer forment til de modeller også. Du bruger faktisk bare modsatte ende, som er lavet til ‘de nye’. Møgsmart – og nemt! :0) tak for kommentaren!

 • Pingback: Rubber B - et nyt Rolex 220 amerikanske dollars | My-Pleasure.dk()

 • Morten

  Hej Nicolai. Er ved at købe lidt nye remme på den nævnte side. Hvilken størrelse passer bedst til en Sub? 18 eller 20 mm?
  Vh Morten

 • nicolaiklingenberg

  Godt at høre Morten! Jeg mener, det er 20 mm – held og lykke og lad mig endelig se resultatet! 🙂