Home Bobler NIMB og My-Pleasure inviterer til Laurent-Perrier Champagnesmagning

NIMB og My-Pleasure inviterer til Laurent-Perrier Champagnesmagning

written by Nicolai Klingenberg 6. august 2010
Pin It

Med et ønske om at blive klogere på Champagne har jeg taget initiativ til en intim Champagnesmagning i øjenhøjde. Med titlen som verdens bedste tjener og sommelier vil Jacob Kocemba fra NIMB dele ud af sin viden om Champagne, fortælle om varianter og smagssammensætninger. Og der må gerne stilles spørgsmål. Ved du allerede et og andet om Champagne, er du naturligvis mere end velkommen alligevel – det handler i særdeleshed også om god stemning, lækre omgivelser og det gode liv, hvorfor vi også har fået den danske crooner Jesper Dupont til at kigge forbi.

Hvor?
Hos NIMB Vinotek i kælderen under NIMB på Bernstorffsgade 5”¨, 1577 København

Hvornår?
Torsdag den 16. september 2010 klokken 17.30 til klokken 20.30

Hvad?
Smagning af Laurent-Perrier Brut, Brut Rosé og Demi Sec, assorterede lækre og spiselige sager i buffetform, Champagnefortællinger fra sommelier Jacob Kocemba og en uformel lodtrækning om et par gode flasker Champagne med dertilhørende glas.Crooneren Jesper Dupont med følge vil ligeledes diske op med numre fra det nye album ”Fly High” samt perler fra blandt andet Dean Martins og Frank Sinatras repertoire.

Hvor meget?
195 kroner pr. person som indbetales på forhånd og senest den 9. september til NIMB via deres online betalingssystem, som du finder her.

Hvorfor?
Fordi Champagne ikke kun skal drikkes til Nytår, men i den grad også til hverdag.
Og fordi vi kan.

Jamen hvad med”¦?
Spørgsmål kan rettes til Booking & Event Manager Michael Straarup på e-mailadressen Michael@nimb.dk

Postscriptum
Arrangementet er åbent for alle, men der er et begrænset antal pladser. Du er til gengæld velkommen til at tage din bedre halvdel, ven, veninde eller forretningsforbindelse med.Han eller hun kommer med til samme pris som dig.

Vi glæder os til at se dig!

De allerbedste hilsner,

Jacob Kocemba, Morten Buus og Nicolai Klingenberg

Pin It

You may also like