Home Ure På besøg hos Linde Werdelin – nu med videointerview

På besøg hos Linde Werdelin – nu med videointerview

written by Nicolai Klingenberg 9. februar 2011
Pin It

Jeg tog et smut forbi Linde Werdelins danske afdeling for at høre lidt om mere om rygterne om et kommende ur, der skal præsenteres på BaselWorld 2011.

Det er godt nok ikke disse, der er årets nyheder, men jeg MÅTTE sætte dem sammen. Til venstre er det mit Linde Werdelin Two Timer, mens sagen til højre er en klon. Urkassen stammer fra en Two Timer, men med 3 Timer skive og visere. Remmen er en prototype i kalveskind, som muligvis kommer til at sidde på en af de kommende modeller...

Med i bagagen var desuden et fikst lille lånekamera, der muliggjorde et videokvalitet i HD. Indrømmet – jeg er ikke mester i at klippe den slags sammen, men det blev da til et langt interview i to dele, som du skal være velkommen til at kigge med på:

Og del II – den kræver dog, du har omkring 10 minutter til overs.

På den kommende SpidoSpeed er der smuttet et lille ”R” ind på sub-dialen. R’et indikerer, hvornår et eventuelt tilhørende Linde Werdelin instrument er opladt. Det tager cirka fire en halv time, som du kan se.

R kan betyde så meget - her indikerer R'et, at et eventuelt instrument er fuldt opladt. Brugeren skal dog selv starte stopursfunktionen, når instrumentet sættes til opladning.

Instrumenterne, der går under navnet The Reef og The Rock, er del nummer to i Linde Werdelin konceptet. Her klikker man et instrument ovenpå uret, og instrumentet giver dernæst brugeren vigtige oplysninger, når han eller hun dykker (The Reef) eller er på bjergbestigning, skitur eller lignende (The Rock).

Den rem er alt andet en tosset - hullet kalveskind trækker i mig. Og muligheden for selv at skifte remmene, giver plus i min bog.

Linde Werdelin skilter ikke med deres værkproducent i dette tilfælde – betragt det som en forretningshemmelighed. Det hænger blandt andet sammen med, at der i fællesskab er udviklet (og spenderet en del mønt forestiller jeg mig) talrige finesser i blandt andet værket, som ville være nemme at kopiere for konkurrence ur-mærker.

Hvis du vil se, hvordan ur og instrument fungerer sammen, har Linde Werdelin lavet en række videoer på deres hjemmeside.

God fornøjelse!

Det var lånesagen her, der forevigede interviewet - det skal siges, at det tager en krig at uploade HD-fiilm, men det ser nu bedre ud...

Pin It

You may also like