Home Pindemadder Reminder – på torsdag går det løs, og du kan nå at komme med

Reminder – på torsdag går det løs, og du kan nå at komme med

by Nicolai Klingenberg

Som du måske husker, så er der dømt Champagne, solbriller, pindemadder og get-to-gether på torsdag. Pladserne blev revet væk – men et par afbud har givet et par pladser mere. Skal du med? Så læs mere – det er i øvrigt ganske gratis.

Det er (stadig) her, det sker - men der er kommet en ekstra gimmick med på programmet...

Vi begynder klokken 17.30, og som en sidste prik over i’et, har vi fået Nissan med i spil. Om du lyster, kan du få en prøvetur i en veludrustet Nissan Juke med 190 hestekræfter, og efterfølgende få stillet den værste tørst med liflige bobler fra Laurent-Perrier, lidt godt til maven fra Letz og lure på en potentiel sommerbrille fra Koldby Optik.

Hvor og hvornår?
Nu på torsdag den 7. april 2011 klokken 17.30 går det løs hos Letz Shop på Østerbro (Sankt Jakobs Gade 4, 2100 København Ø). Der bydes på håndtryk med dertilhørende pindemadder fra Letz Imperiet i form af ost og pølser, som kan skylles ned med et glas Laurent-Perrier Brut.

Hvem mere?
Østerbro optikeren, Koldby Optik, giver dig en på brillen i form af optiske nyheder fra blandt andet Tag Heuer, Gold & Wood, men også solbriller fra stærke brands som Gucci, YSL og Ray-Ban. Og Nissan med JUKE’en som har delt vandende, når det kommer til designet – men vundet motorpressen, når det kommer til køreegenskaberne.

Det er JUKE'en, der er kommet med på programmet - og du kan få en prøvetur. Du behøver ikke engang at betale benzinpenge.

Happy times”¦
Fordi det er dig, skal det ikke koste dig noget at deltage. Det handler blot om feel good, godt humør og om at smage på livets goder og måske knytte nye kontakter med ligesindede. Og for det ikke skal være løgn, så trækker vi lod om en flaske Laurent-Perrier Rosé i magnumstørrelse. Den er ikke til opdrive i landet, så kom bare – og husk visitkortet.

Jeg vil herre gerne med – hvad skal jeg gøre? Vil du med? Så skal det gå stærkt – vi har plads til 75 personer, og først-til-e-mail princippet gælder. Sendt en mail med dit samt op til to venners navne på nk@my-pleasure.dk, så håber vi, du er blandt de første.

Tak til de involverede samarbejdspartnere!

 

You may also like

2 comments

Jonas Manley 8. april 2011 - 11:10

Fremragende arrangement, rigtig god stemning og interessante både mennesker og genstande.

Reply
Nicolai Klingenberg 8. april 2011 - 11:32

Og tillykke med præmien! :O)

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk