Home Rejser Wouworld.com – he’s got the whole world in his phone

Wouworld.com – he’s got the whole world in his phone

by Nicolai Klingenberg

Det er ikke altid nemt at være gæst eller turist i en ny by. Der kan selvsagt indhentes tips før afrejse, men du kunne jo også se nærmere på hjemmesiden – og App’en – Wouworld.com. Jeg blev inviteret til at give mine bud på favoritter blandt udvalgte købehavner matrikler, men hvorfor ikke blive klogere på konceptet? Og en af bagmændene? Det bliver du i dag.

Det er blandt andet det her, du har i vente med Wouworld.com

Det er blandt andet det her, du har i vente med Wouworld.com

Niels – du står bag Wouworld.com. Hvordan vil du beskrive konceptet?
– Ja, det er mig som står bag ideen wouworld. Kort beskrevet ser vi os selv som “The preference-based city guide”. Vores mål er at guide vores brugere mod oplevelser, der passer dem, ud fra deres præferencer. Og ikke ud fra pris og lokation, men hvor de ville passe ind og få en god oplevelse. Alle brugere tager en præference-test, når de opretter en bruger. Ud fra denne test vil de blive anbefalet steder, som passer den enkelte og ikke bare en uendelig liste, som man ser bl.a. på Tripadvisor. Wouworld’s lokale eksperter har håndplukket alle de steder, som de synes, er de bedste i byen og efterfølgende opdelt dem i præferencer, så de passer til brugerens præferencer.

De forskellige farver

De forskellige farver indikerer, hvad du har i nærheden – og hvilken type attraktion, der er tale om

Hvordan kom du på idéen?
– Ideen opstod mens jeg studerede i London. Helt præcist var det en dag, da jeg sad på min favorit kaffebar, i en solstråle mellem to høje bygninger og læste lidt i min Warren Buffett bio (ret interessant btw), og så slog det mig, hvorfor helvede det havde taget mig halvandet år at finde stedet. Og her tænker jeg ikke bare en kaffebar, som passer til mine præferencer, men nærmere et sted hvor kaffen er go’, servicen hyggelig og prisen samtidig er fair. Det må jeg kunne gøre nemmere, tænkte jeg. Også begyndte en forholdsvis lang rejse, som har ramt det første klimaks i juli, hvor vi lancerede syv byer, vores nye app og website.

Der findes

Der findes selvsagt brugbar info om stederne

Hvordan er det gået hidtil?
– Jamen indtil lanceringen i juli gik det stille og roligt, siden da har jeg og resten af holdet bag wouworld løbet som hovedløse kyllinger, for at holde styr på alle de løse ender. Men nu halvandet måned efter har vi nået og overgået vores mål for 2013 med mere end 12.000 downloads, målet var 10.000. Og indtil videre er tendensen konstant (7-9-13 håber den holder), med 3-500 daglige downloads. Vores brugere er primært i det kvalitets bevidste business traveller segmentet.

Et udpluk af byerne - og det smarte er, at du kan downloade dem hjemmefra, så du slipper for skyhøje mobiltakster i udlandet.

Et udpluk af byerne – og det smarte er, at du kan downloade dem hjemmefra, så du slipper for skyhøje mobiltakster i udlandet.

Og hvad skal der ske fremadrettet?
– Vi har tre aktuelle ting på tapetet. 1) Vores primære opgaven at opretholde kvaliteten og finde nogle seje ambassadører, som Hr Klingenberg, der kan vise deres vej rundt i byen, via deres personlige ”city path”. 2) Lanceringen af London, som vi er meget stolte af, og som vi mener indeholder et væld af gemte skatte. 3) At få Berlin på kortet i september, men vi lover intet endnu.

Et par af de famøse ambassadører

Et par af de famøse ambassadører – og ikke mindst bud på steder, der måtte passe til din profil.

Tre hurtige til Niels Martin Brochner
Hvor og med hvem har du sidst spist et mindeværdigt måltid?
– Jeg havde et par oplevelser i London, hvor især en restaurant kaldet Polpo gjorde det for mig. Jeg fik stedet anbefalet af en god ven, som jeg var der med, som bor i London. Maden er god, men ikke bib gourmand eller lignende. Det, jeg hæftede mig ved, var den personlige service og atmosfæren blandt de andre gæster, som var virkelig rar og afslappet. Endvidere var stedet ret fair, når det kom til priserne, hvilket jo heller ikke er dårligt…

Hvad drømmer du om for tiden?
– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme på ferie her om lidt. Glæder mig også ret meget til, at vi rammer 50.000 downloads (hvornår det så end bliver). Og jeg DRØMMER lidt om en ny hvid T-shirt.

Hvad har du sidst spenderet +1.000 kroner på?
– Et par Nike Lunarglide løbesko.

En af mændene bag

En af mændene bag. Niels hedder han.


Søg på Wouworld i App Store, og downloade løjerne. Det er ganske gratis.

Du finder Wouworld på nettet her

Du finder My Pleasure på Facebook her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk