Home Pindemadder Opdatering på Samsung Fine Watching middagen

Opdatering på Samsung Fine Watching middagen

by Nicolai Klingenberg

Så er der ikke længe til, at vi skal mødes til en middag. Det er Samsung, der i selskab med mig, inviterer til en middag i en luksuslejlighed i København.

Se nu bare her... Og endnu mere den 5. november!

Se nu bare her… Og endnu mere den 5. november!

Er der mere nyt? Det kan du tro. Vi skal nemlig se Sopranos – det bliver første gang for mit vedkommende, hvorfor jeg glæder mig.

Vi begynder klokken 18 med musik, som selvsagt afspilles på Samsung højtalere, og der vil blive budt på gode snacks og ditto drikke.

Klokken 19 går vi i “Mafia-mode”, når der ruller et afsnit af Sopranos over skærmen. Og skærmen er i øvrigt et  SUHD TV, som du kan se herunder. Maden? Det er lovet, at der blive tale om en luksuriøs middag, som i øvrigt vil passe til serien…

Det særdeles flotte TV...

Det særdeles flotte TV…

Klokken 20 er afsnittet færdigt. Og så er det tid til en dessert! Herefter kan du blive hængende, inden du får stukket en goodiebag i hånden

I øvrigt er jeg spændt på denne her aften. Det er på sin vis en “videoaften” anno 2015, hvor vi mødes og hygger os. Nogle ansigter vil ganske givet være nye, men der vil være fin mulighed for at træffe et par gode læsere uden for den “normale” computerskærm, men i foran en helt anden.

Så er der serveret!

Så er der serveret!

Der er plads til 15 læsere, som hver må tage en ven eller veninde med.
Du deltager ved at smide et hygge/middag/mad/tv/efterårsrelateret foto på Instagram sammen med en kort tekst om, hvorfor du gerne vil med. Brug hast-tagget #FineWatching, og ”œtag” @SamsungDanmark og @mypleasure_dk

Har du en lukket Instagram-profil? Ingen problemer – så sender du bare et screenshot af dit opslag til nk@my-pleasure.dk

Sponsoreret af Samsung – læs venligst vilkår og betingelsker for konkurrencen før du tilmelder dig her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk