Home Pindemadder En lørdag med brunch på Fars Dreng

En lørdag med brunch på Fars Dreng

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Det var lørdag formiddag, og aftenen forinden havde der været gæster på hjemmematriklen. En af disse kom lidt senere end de andre, hvorfor vi aftalte at spise en omgang mad dagen derpå. Dette måltid blev indtaget på Fars Dreng.

Se, hvor fint!

Se, hvor fint!

Hvad har vi med at gøre? Tilsyneladende et hipt og populært sted. Her er fulde huse – og etager – for stedet består af to niveauer. Øverst finder man køkken og velkommen-til-område, mens underetagen rummer toiletfaciliteter og spiseområde.

Slæng dig bare i baren

Slæng dig bare i baren

Vi sætter os ovenpå. Her er lyst, rustikt og en fin stemning. Der er levende lys på bordet og en fin aktivitet i køkkenet. Jeg ved ikke helt, hvad konceptet er, men jeg ville skyde på, at en ankomst bør afledes af en imødekommenhed hed af en art, men det er ikke helt tilfældet.

Departementet for kaffebrygning og madtilberedning

Departementet for kaffebrygning og madtilberedning

Efter lidt ventetid i det uvisse, spørger vi til menukortet, som fluks kommer til. Valget går på Datingplaten, som ret beset bør indeholde et ”t” mere, samt en kop kaffe med mælk. Ordren afgives og modtages venligt, men der bliver ikke ryddet af bordet. Kaffen kommer til bordet. Men uden mælk.

Menuen

Menuen

Jeg lover, at det ikke var mig, der spildte

Jeg lover, at det ikke var mig, der spildte

Så kommer maden. Det er både friskt, lækkert og velsmagende. Jeg har ikke noget at udsætte på sagerne. Er man en buffet-kind-of-person, vil kunne man nemt have ønsket sig lidt større portioner, men her handler det om ”kvali” frem for ”kvanti”. Det er i hvert fald mit bud. Vi skal dog lige bede om lidt bestik, for det kommer ikke med maden.

Datingplat...

Datingplat…

Øko spejlæg

Øko spejlæg

Der er intet at udsætte på maden. Om end det er en af de mindre portioner, jeg er gået ombord i, så er det lækkert anrettet og velsmagende. Jeg er fint tilpas i maven, om end jeg fint kunne have plads til lidt mere. Det er lidt ærgerligt, at servicen halter en smule – lidt mere opmærksom betjening, ville være rigtig fint. Og så bør man for alt i verden eliminere de våde frottéhåndklæder på wc’et og erstatte disse med et tørreapparat eller servietter. Det giver så absolut sig selv, hvorfor det bør være således.

Rustik dekoration ved indgangen

Rustik dekoration ved indgangen

Fars Dreng holder til i Ny Adelgade 7, København K. Jeg kigger gerne forbi igen, hvis der lige bliver strammet lidt op hist. Og pist.

My Pleasure holder også til her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.