Home Karismatiske mænd Karismatiske mænd – del V

Karismatiske mænd – del V

written by Nicolai Klingenberg 27. juni 2010
Pin It

Fra My-Pleasure til andres pleasure. Mand nummer fem er Jacob Kocemba. Læs herunder, hvad manden, der er kåret som verdens bedste tjener, Nordiske mester for sommelierer, men som også er restaurantschef på Nimb Herman, vinskribent for Euroman og egenudvikler af drikken Kocembas, har på hjerte, når det kommer til det gode liv.

*Jeg kan godt lide at spise på Café Europa, fordi kvaliteten er i orden, det går stærk og der er rigeligt personale.

*Mit ur er et _____ og det fik jeg, da jeg_…. Jeg har desværre ikke et ordenligt ur, så jeg går aldrig med noget.

*Immateriel luksus i min verden er, fritid som kommer uventet. Ellers synes jeg, at god mad er luksus samt ordentlige badeværelser.

*Jeg drømmer om at eje det fedeste hus med en lille have og en kæmpe vinkælder samt en lejlighed sydpå til lidt afslapning.

Fine titler, fast blik og møgdygtig. Mine damer og herrer: Jacob Kocemba

*En rigtig mand kan altid læse højt for de små, lave mad, lave bilen og ringe efter nogen, der kan gøre rent.

*En hver mand bør anskaffe et vinkøleskab.

*Når jeg skal lave mad, er det en sikker vinder, når jeg laver trøffelrisotto med stegte svampe eller hvide asparges med hummer og sauce hollandaise.

*Og når jeg skal have noget med procenter i, hælder jeg til tysk riesling eller gammel pinot noir fra bourgogne.

*I øvrigt går jeg aldrig hjemme fra uden telefon, nøgler og min plastikkortholder.

* Sidst, jeg følte mig rigtig lykkelig, var, da jeg hørte min datter råbe at fulde kraft ”Faaaaaar!” fra legepladsen og kom løbende mod mig.

Pin It

You may also like